|

PROMOCIJE

Promocije i aktivnosti

Na ovoj strani možete pratiti sve aktivnosti i promocije koje organizujemo za vas, kao i informacije o aktuelnim dešavanjima u Knjaževcu i okolini, kako bi na vreme mogli da rezervišete smeštaj u nekom od naših objekata koji su vam uvek na raspolaganju.

vest
13. jun 2016. godine

Rezirvišite smeštaj za 55. Festival kulture mladih Srbije

U avgustu ove godine će tradicionalno biti održan Festival kulture mladih Srbije. Ovo je 55. festival u nizu i u Knjaževcu se održava još od 1962. godine. Festival kulture mladih Srbije svake godine okuplja veliki broj izvođača i gostiju iz Srbije i regiona, što se očekuje i ove godine. Informacije o dostupnosti smeštaja, kao i rezervacije za period kada se održava FKMS, zatražite koristeći naše kontakt podatke na stranici KONTAKT. O samom festivalu, kao i organizatoru festivala, detaljnije pogledajte na sajtu Doma kulture u Knjaževcu.

vest
10. jun 2016. godine

Svetsko prvenstvo u power liftingu

Od 17. do 24. septembra ove godine u Knjaževcu će biti održano svetsko prvenstvo u Powerliftingu, kada se očekuje gostovanje od preko 400 učesnika iz celog sveta. Domaćin takmičenja će biti najtrofejnija ekipa u ovoj godini powerlifting klub iz Knjaževca, a samo takmičenje će se održavati u velikoj sali doma kulture...