|

Hotelski smeštaj

Nudimo vam smeštaj sa preko 80 ležajeva u 27 dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba i apartmana.

Garni hotel "Mali predah"

hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Hotel

Garni hotel "Mali predah" se nalazi u najmirnijem delu grada, na samom ulazu iz pravca Zaječara i Pirota, a na samo 10 minuta šetnje od užeg centra grada.

hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Sobe i apartmani

U našim smeštajnim kapacitetima nudimo 12 dvokrevetnih, 9 trokrevetnih, 3 četvorokrevetnih soba i 3 apartmana koji su prilagodljivi, pa je moguće iskoristiti i dodatne ležajeve. Sve sobe su sa ugradjenom klimom i televizorom, a u svakoj sobi je omogućen pristup Wi-Fi internetu. Sobe poseduju izlaz na terasu sa pogledom na glavnu ulicu ili bazen.

internet
telefon
televizor
klima
kupatilo
sobna usluga
parking mesto
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Odmor i rekreacija

Objekat je modernog izgleda i nudi usluge za vaš savršen odmor i rekreaciju. U sklopu hotela nalazi se spa centar sa đakuzijem, a u prostranom dvorištvu našeg garni hotela gosti imaju mogućnost odmora i rekreacije koristeći otvoreni bazen površine 50m2.

restoran
restoran
restoran
restoran
restoran

Restoran

Pored restorana u kome će vam naši kuvari pripremiti specijalitete iz ovih krajeva, na raspolaganju su vam sale za sve vrste proslava, veselja i druženja sa prijateljima. Osim tradicionalnih jela srpske kuhinje, u restoranima ovog objekta mogu se probati lokalni specijaliteti knjaževačkog kraja. Naravno, sve to uz vrhunsku uslugu ljubaznog i iskusnog osoblja.

Više fotografija možete pogledati na linku ispodGalerija slika