|

Etno selo Jelašnica

Jedinstveni smeštaj u 6 zasebnih celina sa dvokrevetnim, trokrevetnim i višekrevetnim sobama i apartmanima.

Etno selo Jelašnica

hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Smeštajni objekti

U etno selu Jelašnica nudimo vam mogućnost boravka u 6 objekata, renoviranih i uređenih za jedinstveni užitak vas i vaše porodice. Objekti su koncipirani kao zasebne celine sa mogućnošću korišćenja smeštajnih jedinica kao i velike restoranske sale. Prijatan ambijent koji vas očekuje u prijatnom seoskom okruženju garantuje mir i jedinstvenost naših krajeva.

hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Sobe

U našim objektima nudimo smeštaj u 6 zasebnih celina sa dvokrevetnim, trokrevetnim i višekrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe imaju zasebna kupatila sa tuš kabinom, dostupan Wi-Fi internet i TV. U okruženju etno smeštaja Jelašnica nalazi se i parking dostupan našim gostima.

internet
telefon
televizor
klima
kupatilo
sobna usluga
parking mesto
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Restoran

Velika restoranska sala koja oduše duhom starih vremena i tradicijom naših krajeva dostupna je svim našim gostima i nudi tradicionalna jela i pića, uz vrhunsku uslugui našeg osoblja. Restoranska sala je dostupna i za korišćenje pri organizovanju većih prosalava, druženja i veselja. Kapacitet sale je 150 mesta.

hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Odmor i rekreacija

Pored smeštajnih kapaciteta koje vam nudimo, na raspolaganju su vam i letnjikovac, dečije igralište, šetalište, kao i bazen površine 50m2 za rekreaciju i relaksaciju u prirodnom ambijentu etno sela Jelašnica.

Više fotografija možete pogledati na linku ispodGalerija slika